NetBet ofera 50 RON Cash la depunerea prin A-Bon

A-bon este o metoda de plata relativ noua pe piata cazinourilor online din Romania, fiind un mod simplu si sigur, folosit pentru tranzactiile online. A devenit un operator de incredere pentru piata jocurilor de noroc, prin modul rapid de operare si din acest motiv cazinoul online NetBet s-a gandit foarte rapid la implementarea acestei metode de plata.
NetBet Casino

★9.4

Bonus 7.000 RON + 700 Runde Gratuite
Licenta ONJN: L1160651W000195

Depunerea prin Abon la Netbet este rapida si foarte eficienta, iar pasii sunt destul de simpli astfel incat, aceasta metoda de plata poate fi folosita cu usurinta de catre orice utilizator fara sa intampine mari probleme.

Fiind o metoda de plata moderna, ne-am gandit sa va oferim numeroase informatii necesare pentru a inregistra o depunere, dar si o oferta promotionala de 50 RON Bonus Cash.

Cum intri in posesia bonusului de 50 RON

In acest moment, pe piata de cazinouri online din Romania, sunt putini operatori care folosesc aceasta metoda de plata A-bon, cu atat mai putini cei care ofera un bonus promotional.

Din acest motiv, ne-am gandit sa va prezentam oferta celor de la NetBet care va ofera 50 RON bonus daca inregistrati o depunere pe Cazinou, cu aceasta metoda de plata. Nu uitati totusi ca la acest cazinou aveti parte si de un bonus Netbet fara depunere.

Ca totul sa fie mai usor pentru fiecare dintre voi, o sa va punem la dispozitie oferta promotionala a celor de la NetBet si pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a beneficia de EXTRA 50 RON CASH.

Pasul 1: Cumpara un voucher Abon de la cel mai apropiat punct de vanzare fizic
Pasul 2: Acceseaza contul de jucator, sectiunea Depozit si selecteaza metoda de plata Abon
Pasul 3: Introdu codul unic format din 16 cifre de pe voucherul cumparat de pe punctul de vanzare si inregistreaza depunerea
Pasul 4: Dupa ce ai efectuat prima depunere prin metoda de plata A-bon, primesti cei 50 RON CASH.

In momentul in care doriti sa inregistrati prima depunere le NETBET prin A-bon pentru a primi cei 50 RON CASH Gratis, este nevoie sa va informati in legatura cu termenii si conditiile acestei metode noi de plata, iar noi ne-am gandit sa atingem in acest articol cele mai importante puncte de care trebuie sa tineti cont:

  • Oferta este disponibila doar pentru jucatorii care vor inregistra prima depunere pe Cazino, prin metoda de plata A-bon.
  • Oferta se adreseaza exclusiv jucatorilor inregistrati cu tara Romania.
  • Se acorda 50 RON EXTRA pentru valoarea bruta a primei depuneri in limita a 450 RON per tranzactie.
  • Cei 50 RON cash vor fi creditati in ziua urmatoare depunerii, cu exceptia zilelor de weekend unde bonusul va fi creditat in prima zi lucratoare.
  • Daca realizezi o depunere prin A-bon, poti incasa castigurile prin orice metoda de retragere disponibila pe NetBet.
  • NetBet isi rezerva dreptul de a anula sau modifica termenii si conditiile fara notificare prealabila.

Dupa ce v-am informat in legatura cu oferta de la NetBet Online unde primiti 50 RON CASH la prima depunere prin A-bon, ne-am gandit sa va punem la dispozitie si principiul de functionare a inregistrarii unei depuneri pe cazinoul acestora:

  • Depunerea minima prin Abon este de 25 RON.
  • Contul poate fi reincarcat instantaneu intr-un mod rapid, usor, sigur si mereu la indemana
  • Depunerea pe platforma online NetBet reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc sa se bucure de toate beneficiile online, insa prefera tranzactiile offline.

Ce este A-Bon?

Asa cum am mentionat mai sus, A-bon reprezinta o metoda de plata inovativa, clasica si sigura, care ajuta la tranzactionarea unor plati din mediul offline in mediul online.

A-bon detine licenta de operare in toata Europa, fiind autorizati de Banca Nationala a Croatiei cu peste 100.000 de locatii pe intregul continent.

Este moneda electronica emisa de Aircash, fiind de departe una dintre cele mai importante institutii emitente de monede electronice autorizate din Romania.

In acest moment, A-bon nu este o metoda de plata disponibila pe toate platformele cazinourilor online de pe piata din Romania, insa cei mai importanti operatori au implementat aceasta varianta, iar NetBet este unul dintre cazinourile acestea.