Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano

Celebrul baschetbalist Giannis Antetokounmpo este noul ambasador global Betano. Câștigător al campionatului nord-american de baschet cu Milwaukee Bucks, dar și MVP al finalei din 2021, jucătorul grec va reprezenta Betano în campaniile de brand ale companiei.
btn giannisantent blog (1)

Giannis Antetokounmpo este un jucător de baschet grec, de origine nigeriană, care evoluează în NBA din 2013, la echipa Milwaukee Bucks. În această perioadă el a reușit să devină una dintre vedetele celui mai puternic campionat de baschet din lume, fiind ales să evolueze în All-Star Game în fiecare an din 2017 încoace.

Totodată, Giannis Antetokounmpo este prezent în topul celor mai marketabili sportivi din lume pe anul 2023, clasându-se pe poziția a patra în acest clasament.

Parteneriatul său cu Betano marchează o premieră pentru unul dintre liderii industriei de gambling, Antetokounmpo devenind primul ambasador global al companiei.

„Îmi iau parteneriatele în serios și îmi propun întotdeauna ca acestea să însemne ceva pentru mine. În Betano am găsit o potrivire excelentă, nu numai în pasiunea noastră comună pentru sport, ci și în impulsul și dedicarea noastră pentru îmbunătățirea continuă.” Giannis Antetokounmpo, jucător Milwaukee Bucks.

Anunțul parteneriatului dintre Betano și Giannis Antetokounmpo vine împreună cu o campanie de brand în care este implicat jucătorul. Sub sloganul ”Într-o lume artificială, jocul tău este pe bune”, video-ul ”Giannis Antetokounmpo vs Inteligența artificială” scoate în evidență importanța jocului în viața reală, într-o lume digitalizată.

„Nu am fi putut să cerem un ambasador global mai bun pentru Betano. Pe lângă faptul că este cel mai bun jucător de baschet din lume în activitate, Giannis întruchipează tot ceea ce prețuim la Kaizen Gaming, iar asta înseamnă multă muncă, angajament, progres continuu și, mai presus de toate, modestie. În timp ce domeniile noastre ar putea fi diferite, vedem în el tot ceea ce susținem și ne propunem să fie brandul și compania noastră: un jucător internațional de top cu ambele picioare pe pământ.” George Daskalakis, Co-Fondator și CEO, Kaizen Gaming, compania care deține Betano.

Content Writer – Casino
Salut, sunt Daniel si activez in acest domeniu din 2014. In ultimul an, am urmarit cu mare atentie piata cazinourilor online din Romania si am hotarat sa va pun la dispozitie cat mai multe informatii pretioase despre acestea.
Alte articole utile: